2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği

TÜBİTAK'ın 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği başvuruları başlamıştır. Program kapsamında yurt içinde düzenlenecek olan teorik/uygulamalı bilimsel eğitim etkinliklerinin (kurs ve seminer) düzenlenmesine destek verilecektir.

Destek Verilecek Etkinlikler:

Ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler, genç araştırmacılar ve uzmanları alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenecek olan bilimsel eğitim etkinlikleri (kurs ve seminer), Kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapılacak protokoller kapsamında, ortaokul veya lise öğrencilerine yönelik proje yarışması ve olimpiyat programlarına katkı sağlayacak öğretmenlerin eğitimine yönelik etkinlikler desteklenir.

Destek Miktarı: En fazla 50.000 TL

Etkinlik Süresi: En fazla 7 gün

Son Başvuru Tarihi: 27 Mart 2020

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.