Android Akademi Yeni Dönem Başvuruları Açıldı

Google Türkiye ve Girişimcilik Vakfı, BTK desteği ile Türk Hava Yolları, General Mobile ve İTÜ Arı Teknokent sponsorluğunda, üniversitede yazılım okuyan veya teknoloji konusunda kendine güvenen girişimcilik ruhuna sahip öğrenciler için Android Akademi ikinci kez başvurulara açılmıştır. Toplumsal sorunlara teknolojik çözümler üreten uygulamaların geliştirilmesi hedeflenen programda; yapay zeka, büyük veri, VR, AR ve bulut gibi teknolojiler kullanılarak ürünler geliştirilecektir.

Kimler Katılabilir:

Programa üniversitelerin genel olarak bilgisayar mühendisliği bölümlerinde okuyan ya da teknik altyapısı olan, kullanıcı deneyimine ilgi duyan ve mobil uygulama geliştirmekle ilgilenen en az iki lisans öğrencisi olmak koşuluyla lisans ve yüksek lisans öğrencileri 3-4 kişilik gruplar halinde başvurabilir.

Program Süresi: 2 ay

Program Aşamaları: Eğitim, Mentorluk, Sunum Eğitimi, Demo Day

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.