Başvuruya Her Zaman Açık TÜBİTAK ARDEB Programları

Sürekli açık olan TÜBİTAK ARDEB Programları:

·         TÜBİTAK 3001 – Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

Programın amacı, Ar-Ge projesi hazırlama ve yürütme kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak için, ARDEB tarafından desteklenen projelerde bugüne kadar yürütücü olarak görev almamış olan, üniversite, kamu kurum/kuruluşu veya özel kuruluşlardaki araştırmacıların sunacakları Ar-Ge projelerini desteklemektir.

Destek Kapsamı:

o    Destek üst limiti 60.000 TL’dir.

o    Proje süresi en fazla 24 ay olabilir.

TÜBİTAK 3001 Programı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

·         TÜBİTAK 1002 – Hızlı Destek Programı

Hızlı Destek Programının amacı, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde/istasyonlarında yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır.

Destek Kapsamı:

o    Destek üst limiti 30.000 TL’dir.

o    Proje süresi en fazla 1 yıl olabilir.

TÜBİTAK 1002 Programı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

TTO olarak proje önerilerinizi okunması ve geri bildirim verilmesi, bütçenin hazırlanması ve gerekli belgelerin kontrolü konularında sizlere destek vermekten mutluluk duyarız.

Her türlü sorunuz için bizimle tto@ozyegin.edu.tr aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.