ELGİNKAN VAKFI ÖDÜLLERİ 2020

Türkiye’deki bilim, kültür ve sanat alanlarında yapılan çalışmalara, araştırmalara ve hizmetlere katkıda bulunmak, bu alanların gelişimine destek olmak amacıyla her sene Elginkan Vakfı tarafından “Elginkan Vakfı Türk Kültürü Araştırma ve Teknoloji Ödülleri” düzenlenmektedir. Türk Kültürü Araştırma Ödülü ile Teknoloji Ödülü kategorilerinde ödüller verilmektedir.

TÜRK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ

Kültür değerlerimiz, tarihimizde bizi büyüten örf, adet ve manevi değerlerimiz ve Türkçemiz konularında özgün araştırma ve çalışmalar veya daha önce yapılmış araştırma ve çalışmaların geliştirilmesi yoluyla, Türk kültürüne ve dilimize gerçek anlamda katkıda bulunan araştırmacı ve araştırmacı grubuna verilecektir.

Ödül: 100.000 TL

TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ

Yeni ürün veya yeni teknik ya da teknolojiye dayalı üretim süreçleri geliştirerek teknolojiye gerçek anlamda katkıda bulunan araştırmacı veya araştırmacı grubuna verilecektir.

Ödül: 100.000 TL

Son Başvuru Tarihi: 01 Ekim 2020

Başvuru koşulları: Üniversitelerden başvurmak isteyen adayların üniversite senatoları, mühendislik bilimleri, Türk kültürü ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren fakülte, enstitü ve merkezleri tarafından aday gösterilmesi gerekmektedir. 

Başvuru formu için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Başvurmak isteyen araştırmacılarımızın aday gösterme süreci için bizlerle iletişime geçmesi önemli rica olunur. Tüm soru ve görüşleriniz için tto@ozyegin.edu.tr adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.