KOÇ ÜNİVERSİTESİ UNESCO KÜRSÜSÜ PROF. ÇİĞDEM KAĞITÇIBAŞI ‘İNSAN GELİŞİMİ ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ’

Koç Üniversitesinde ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma’ konusunda kurulan UNESCO kürsüsünde toplumsal cinsiyet eşitliği ve insan odaklı sürdürülebilir kalkınma alanlarında çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü, öncelikle psikoloji alanında insan gelişimini ya da genel olarak insan esenliğini desteklemeye yönelik uygulamalı ya da uygulamalara ışık tutabilecek bilimsel araştırma projeleriyle, sosyoloji ve eğitim bilimleri gibi diğer davranış bilimlerinde aynı mahiyetteki projelere verilir.

Ödüle Aday Olma Şartları:
• Türk vatandaşı olmak
• 40 yaşını geçmemiş olmak
• Doktora derecesine sahip olmak ya da tez aşamasında doktora öğrencisi olmak

‘İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü’ başvuruları Türkçe veya İngilizce yapılabilir. Başvuru belgeleri PDF formatında unescochair@ku.edu.tr e-mail adresine gönderilmelidir.

Ödül Bütçesi: 30,000 TL

Son Başvuru Tarihi: 9 Mart 2020

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.