MARIE SKLODOWSKA-CURIE ARAŞTIRMA PROGRAMLARI VE BURSLARI BİLGİ GÜNÜMÜZ

Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi işbirliğiyle 16 Haziran 2015, Salı günü, üniversitemiz kampüsünde değerli araştırmacıların, öğretim üyelerinin, sanayi paydaşlarımızın ve teknoloji transfer ofisi temsilcilerinin katlımıyla, “Ufuk 2020 Marie Skłodowska-Curie Araştırma Programları ve Bursları Bilgi Günü” etkinliği gerçekleştirdik.

Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Reha Civanlar’ın Özyeğin’de Araştırma başlıklı sunumu ve Özyeğin Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden Doç.Dr. Bahar Başım’ın başarı hikayesini paylaştığı etkinliğimizde katılımcılar, Marie Skłodowska-Curie Araştırma Bursları (Individual Fellowships), 2015-2016 Program Çağrıları, TÜBİTAK Ufuk 2020 Destek ve Ödül Programları, Proje Önerisi Başvuru ve Değerlendirme Süreci hakkında bilgi sahibi oldular.

Tüm katılımcılarımıza ve TÜBİTAK uzmanlarına değerli katkıları için teşekkür ederiz.