OpenCosmos AB Proje Danışmanlığı ve Networking Platformu

Ufuk Avrupa ve diğer AB finansman fırsatlarında başarıya yönelik bir networking ve proje danışmanlığı platformu olan OpenCosmos erişimimize açılmıştır. 

 

Ufuk Avrupa Pillar 2 fonları ile ilgili sunulan hizmetler aşağıdaki gibidir:

 

  • Genel aylık bilgilendirme, tecrübe paylaşımı, düzenli soru cevap seansları,
  • Kayıtlı E-Eğitimler: mevcut durumda 24 farklı kayıtlı eğitime 7/24 ulaşabilmektesiniz. Bu eğitimleri tamamladığınızda OpenCosmos sertifikası da alabileceksiniz,
  • Proje koordinatörü olduğumuz bireysel ve ortaklı tüm proje başvurularında ön değerlendirme desteği,
  • OpenCosmos üyeliği bulunan en az üç kurumun ortak olarak yer aldığı projelerde ücretsiz danışmanlık desteği,
  • Program ve çağrı bazında düzenlenen çevrimiçi ve fiziksel eğitimlere katılım hakkı,
  • Platforma üye kurumlar arasında yapay zeka ile eşleştirme yapan matchmaking sistemi ve aynı zamanda networking etkinlikleri,
  • Yenilikçilere, KOBİ’lere ve Start-up’lara yeniliklerinin ticarileştirilmesi ve stratejik büyümesi amaçlı accelerator desteği. 

 

OpenCosmos platformuna kaydolmak ve tüm hizmetlerden yararlanabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:  

 

  1. Linke tıklayarak @ozyegin.edu.tr (veya @ozu.edu.tr) uzantılı e-mail adresleriniz ile kayıt olunuz. Onay maili geldikten sonra platforma ulaşımınız sağlanacaktır.

 

  1. Kaydınız gerçekleştikten sonra, platforma üye olan kurum/kuruluşlardaki araştırmacılarla tanışıp doğrudan iletişime geçebileceğiniz Matchmaking Platformuna kayıt olmanızı tavsiye ederiz. Matchmaking Platformu, Ufuk Avrupa fonlarına başvuru hazırlığı aşamasında partner bulma, başka üniversitelerde/ enstitülerde benzer araştırma alanlarına sahip araştırmacıları tanıma ve iş birlikleri geliştirme açısından öneme sahiptir.

 

Kayıt olduktan sonra grants@ozyegin.edu.tr adresine bilgi verirseniz seviniriz. OpenCosmos hakkında detaylı bilgilere ulaşmanız için platformun kurucusu Nikolaos Floratos’dan toplu bir eğitim talep edilecektir.

 

OpenCosmos sunumu için lütfen linke tıklayınız.

 

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.