ÖzÜ’ye istanbul Kalkınma Ajansı’ndan (İSTKA) 3 Yeni Hibe!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) Mühendislik Fakültesi, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Girişimcilik Merkezi, İSTKA 2015 Mali Destekleri kapsamında Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı ve Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programına sunduğu üç proje ile başarı kazanarak hibe almaya hak kazandı.

Destek alacak projeler listesi şu şekildedir:

• ÖzÜ Girişimcilik Merkezi – Fitstartup Factory/ İhsan Elgin tarafından koordine edilecek “MakerLab”

• ÖzÜ Mühendislik Fakültesi/ Doç.Dr. Mehmet Arık tarafından koordine edilecek  “Uluslararası Enerji Verimli Aydınlatma Teknolojileri Araştırma Geliştirme Eğitim Sertifikasyon Ve Uygulama Merkezi (EVATEG)”

• ÖzÜ Fen Bilimleri Enstitüsü/ Prof. Dr. Murat Uysal tarafından koordine edilecek “Optik Kablosuz Haberleşme Mükemmeliyet Merkezi”

Bu projelerin yanı sıra, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi / Prof. Dr. Orhan Hacıhasanoğlu, başarılı projeler arasında yer alan “Disiplinlerarası Tasarım& İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi” projesinde ortak olarak yer alacaktır.