Özyeğin Üniversitesi’nin Üç Yeni Projesi TÜBİTAK 2237 Programı Tarafından Desteklenmeye Hak Kazandı

Özyeğin Üniversitesi üç yeni projesi ile TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından desteklenecektir. Projelerin yürütücüleri Prof. M. Pınar Mengüç, Prof. Tanju Erdem ve Dr. Çimen Günay Erkol’un desteği ile yazılan projeler kapsamında desteklenen eğitimler Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenecek.

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı, proje çağrılarına yönelik olarak proje yazma süreci ve uygulamalı araştırma projesi hazırlama faaliyetlerini içeren etkinliklere destek sağlamaya yönelik bir programdır.
2237 programından 2013 yılı 4. Döneminde destek alan tüm projeleri
bu sayfada görebilirsiniz .

Desteklenen projeler çerçevesinde Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenecek eğitimler ve tarihleri aşağıdaki gibidir

Eğitim Adı Tarihleri Proje Yürütücüsü
Horizon 2020 Programı Bilgilendirme ve Proje Önerisi Yazma Egitimi 8-10 Ocak 2014 M. Pınar MENGÜÇ
Mühendislik Alanında Araştırma Projesi Yazma Eğitimi 15-16 Ocak Tanju ERDEM