Prof. Dr. Murat Uysal “COST Get Together 2015” te Konuşmacı Oldu

Elektrik Elektronik Bölüm Başkanımız ve IC1101 OPTICWISE başlıklı COST Aksiyonu’ nun Lideri Prof. Dr. Murat Uysal, AB destekli araştırma projelerindeki kişisel deneyimini paylaşmak üzere COST Get Together 2015 etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı.
 
COST Get Together  Etkinliği 17 Kasım’da Brüksel Vaudeville Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Prof. Uysal, halen devam etmekte olan ya da yeni tamamlanmış yaklaşık 400 ayrı projenin başkanı arasından seçilen beş davetli konuşmacıdan biri olarak etkinlikte yer aldı.
 
Etkinlik, dâhili ve harici çok sayıda paydaşı, Avrupa Komisyonu’ndan üst düzey temsilcileri, araştırma desteği sunan diğer kurumlardan temsilcileri, COST Aksiyonu araştırmacılarını ve COST Derneği personelini bir araya getirdi. COST destekli araştırmacıların başarılarını vurgulamak için, etkinlik bu sene “Kişisel Portreler” teması ile gerçekleşti. Prof. Uysal konuşmasında, COST’taki kişisel deneyimlerini paylaşırken, COST’un bir araştırmacının araştırma ağı kurması için ne denli önemli bir araç olduğunun da altını çizdi.