Teknoloji Transfer Ofisi Direktörümüz Nilay Papila NCURA Global Fellowship’e Türkiye’den kabul edilen ilk isim oldu

 

 

Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ÖzÜ TTO) Direktörümüz Nilay PapilaNational Council of University of Research Administration (NCURA) Global Fellowship’a kabul edildi.

Eğitim ve mesleki gelişim programlarının yanı sıra bilgi ve deneyim paylaşımı ile üyelerinin araştırma ve yönetim alanında ilerlemelerine yardımcı olmak amacıyla kurulan NCURA, her yıl sadece bir Global Fellow seçiyor. Nilay Papila, bugüne kadar NCURA’ya Türkiye’den kabul edilen ilk isim olarak, alanında oldukça prestijli bu ödül kapsamında Stanford Üniversitesi’ne davet edildi.

Uluslararası araştırma yönetimi alanında mesleki gelişim, bilgi ve liderlik için en önemli kaynak olarak tanınan NCURA’ nın “Araştırma Yöneticilerinin Eğitimi” ve “Küresel Araştırma İşbirliklerinin Geliştirilmesi” olmak üzere iki temel hedefi bulunuyor. Küresel araştırma yönetiminin önündeki engelleri azaltmak ve küresel araştırma işbirliğine elverişli bir idari ortam oluşturmak için hazırlanan program, araştırma yöneticilerinin başka bir ülkenin araştırma organizasyonuna gitmelerini, karşılıklı öğrenme ve bilgi alışverişi programlarına katılmalarını sağlıyor.

 

Detaylı bilgi için:

NCURA 

http://www.ncura.edu/

NCURA Global Fellowship

http://www.ncura.edu/MembershipVolunteering/Programs/NCURAGlobalFellowship.aspx

http://www.ncura.edu/Global/NCURAFellowshipProgram.aspx