TTGV ÖDÜLLERİ 2020

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı  (TTGV) olarak teknoloji, inovasyon yönetimi ve girişimcilik alanlarında ekosisteme katkı sağlamış 40 yaş altı profesyonellere yönelik TTGV Ödülleri 2020 yılında aşağıdaki iki kategoride düzenlenmektedir:

Dr. Akın Çakmakcı Ödülü Kategorisi: Üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek ve üniversitelerde gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetlerinin ticarileşmesini teşvik etmek amacıyla, sanayide uygulanmış tezler; tez sahipleri, tez danışmanları ve tezin uygulandığı firmalara verilen ödüldür. Bu kategoride ödül almaya hak kazanan 3 tez sahibi ve tez danışmanlarının her birine 10.000 TL para ödülü ve ödül beratı ile tezi uygulayan firmalara ödül beratı verilecektir.

Refik Üreyen Ödülü Kategorisi: Ar-Ge ve inovasyon yönetimi ile kültür yaratma süreçlerinde öncü rol oynamış, bunların değişimlerinde etkin görev almış ve somut katkı sağlamış, başarı öyküsü olan kişilere verilen ödüldür. Bu kategoride ödül almaya hak kazanan 3 kişinin her birine 10.000 TL para ödülü ve ödül beratı verilecektir.

Başvurular; her 2 kategoride Temmuz ayı sonuna kadar aday gösterme yoluyla elektronik ortamda alınacaktır. Kısa listeye kalan adaylar Hakem Jürisi tarafından değerlendirilerek Aralık ayında kazananlara Ödülleri Ankara’da düzenlenecek Ödül töreninde takdim edilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

İlgilenen araştırmacılarımızın 10 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar TTO ile iletişime geçmesi beklenmektedir.

 

Tüm sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.