TÜBA GEBİP ve TESEP Ödül Programları

Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü (GEBİP), üstün nitelikli bilimsel çalışmalarıyla öne çıkan genç bilim insanlarını, araştırmalarında ve kendi araştırma gruplarını geliştirmede desteklemek ve ülkemizdeki genç bilim insanlarını üstün başarılı araştırmalara özendirmek amacıyla her yıl düzenlenmektedir.

Başvuru Koşulları
GEBİP 2020 ödüllerine Ocak 1981’den ve daha sonra doğanlar başvurabilir. Kadın adayların 39 yaş sınırına her doğumu için bir yıl ilave edilir.

Ödül Miktarı: Üç yıl boyunca her yıl 20.000 TL, tez aşamasındaki doktora öğrencileri için de her yıl 6.000 TL ek destek verilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Mart 2020

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Bilimsel Telif Eser Programı Ödülleri (TESEP), üniversitelere yönelik nitelikli Türkçe telif eserlerin yayımlanmasını teşvik etmek üzere uygulamaya konulmaktadır.

Başvuru Koşulları
TESEP 2020 uygulamasına, Türkçe ilk basımı 2015 yılı ve sonrasında olan eserler önerilebilir.

Ödül Miktarı: Telif Eser Ödülü için 20.000 TL, Kayda Değer Telif Eser (Mansiyon) Ödülü için 7.000 TL’dir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Mart 2020

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.