ULUSLARARASI ÖDÜLLER

Başvuruya açık olan uluslararası ödül programları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Google Fakülte Araştırma Ödülleri

Odak Alanları: Bilgisayar Bilimleri, Mühendisliği ve ilgili alanlar

Ödül: Fakülte Araştırma Ödülleri, bir yüksek lisans öğrencisini bir yıl boyunca desteklemek için gereken miktara eşit olacak şekilde tasarlanmıştır. Araştırma Ödülleri’nin bütçelerinin bir doktora öğrencisinin bir yıllığına (maaş ve öğrenim ücreti ya da doktora eğitimi için araştırma masrafı) ve konferans katılımı ile sınırlı tutulması beklenmektedir (ABD Üniversiteleri için 1,500$, ABD dışındaki üniversiteler için 3,000$.)

Kimler Başvurabilir: Google tüm dünyadaki üniversitelerde kadrolu çalışan araştırmacıların başvurularını kabul etmektedir. Fon, doktora öğrencilerini desteklemeye odaklanmıştır, bu nedenle ödül araştırma kurumlarında doktora yapan öğrencilerin başvurularına açıktır.

Son Başvuru Tarihi: 30 Eylül 2019.

Amazon Araştırma Ödülleri

Odak Alanları:

• Bilgisayarlı görme
  • Yapay zekada adalet
  • Bilgi yönetimi ve veri kalitesi
  • Makine öğrenmesi algoritmaları ve teorisi
  • Doğal dil işleme
  • İnternet reklamcılığı
  • Yöneylem araştırması ve optimizasyon
  • Kişiselleştirme
  • Robotik
  • Arama ve bilgiye erişim
  • Güvenlik, gizlilik ve kötüye kullanımı engelleme

Ödül: Amazon Araştırma Ödülleri (“ARAs”), bir yıllık akademik enstitülere kısıtsız kullanım amacıyla düzenlenmiştir. ARA fon miktarları Amazon tarafından belirlenir.

Kimler Başvurabilir: (“Baş Araştırmacı/lar”): (1) Makine öğrenimi ile ilgili alanlarda doktora veren akredite bir kolej veya üniversitede kadrolu bir öğretim üyesi olma, (2) akademi dışında ücretli olarak çalışmama.

Son Başvuru Tarihi: 4 Ekim 2019.

Allianz İklim Riski Araştırma Ödülleri

Odak Alanları:

• İklim değişikliğinin şiddetlendirdiği aşırı hava olayları risklerini azaltmak
  • Teknolojik çözümler uygulayarak esnekliği arttırmak

Ödül:

Birinci finalist için, € 7.000

İkinci finalist için, € 5.000

Üçüncü finalist için, € 3.000

Dördüncü finalist için, € 2.000

Kimler Başvurabilir: Halen doktora veya doktora sonrası eğitimine devam eden öğrencilerin yanı sıra yeni doktora mezunları veya doktora sonrası eğitim mezunları.

Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2019.

Başvuru için buraya tıklayınız.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.