2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2. Dönem başvuruları başlamıştır.Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Başvuru Koşulları:
- Başvuru sahibi lisans öğrencisi olmalıdır (Başvuru tarihi itibariyle en fazla lisans son sınıfının güz döneminde olmalıdır),
- Proje akademik danışman rehberliğinde yapılıyor olmalıdır,
- Aynı dönemde birden fazla başvuru yapılmamalı ve birden fazla projede yer alınmamalıdır,
- Aynı proje için daha önce TÜBİTAK’tan destek alınmamış olmalıdır,
- Başvurular bireysel veya takım halinde yapılabilir. Bir projede proje yürütücüsü dışında en fazla 3 proje ortağı yer alabilir.

Destek Kapsamı:
Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencisi/öğrencilerine hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanacaktır.

Destek Miktarı: En fazla 4.000 TL

Destek Süresi: En fazla 12 ay

Son Başvuru Tarihi: 30 Aralık 2020

Başvuru için tıklayınız.

Başvuru belgeleri ve detaylı bilgi için tıklayınız.