BEYSAD İşbirliği ile ‘Sanayi 4.0 Mükemmeliyet Merkezi’ Çalıştayı Düzenlendi

Özyeğin Üniversitesi ve Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği (BEYSAD) işbirliğinde 6 Mayıs tarihinde Üniversitemizde ‘Sanayi 4.0 Mükemmeliyet Merkezi’ adı altında geniş kapsamlı bir çalıştay düzenlenmiştir. Yaklaşık 40 firmadan toplam 80 kişinin katıldığı bu çalıştayın amacı; BEYSAD üyeleri, ana sanayiciler ve teknoloji firmalarının, Sanayi 4.0 kapsamında beklentilerinin ve ihtiyaçlarının analizinin yapılmasıdır. Tüm gün süren bu çalıştay ile ÖzÜ araştırmacılarının liderliğinde gruplar halinde çalışmalar yapılmış ve katılımcıların görüşleri alınarak analiz edilmiştir. Sanayinin dijitalleşmesi yolunda atılması gereken adımlar ve yol haritasının planlanması için düzenlenen çalıştay oldukça verimli geçmekle birlikte, sonuçları değerlendirilme aşamasındadır.