H2020 Çağrı Tarama Raporu

Değerli Araştırmacılarımız,

TTO olarak PERA EEMEA (http://www.peraeemea.com) ile yaptığımız işbirliği sonucunda hazırlanan HORIZON 2020 Çağrı Tarama dosyasını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu dosyada akademisyenlerimizin ÖzÜ web sayfasında yer alan uzmanlık alanları dikkate alınarak HORIZON 2020 çağrıları kapsamında eşleştirme çalışması yapılmış, Nisan 2014 itibariyle geçerli olan çağrılar hakkındaki özet, bilgilerinize sunulmuştur.

Ekte gönderdiğimiz dokümanını baz alarak, HORIZON 2020 programı kapsamında sizler için belirlenmiş çağrılarla ilgili projelerde yer almayı isteyen ve planlayan hocalarımız için 18 Nisan Cuma günü PERA uzmanları ile 30’ar dakikalık birebir görüşmeler mümkün olacaktır. Etkinlikte yer alacak iki 2 PERA uzmanı tarafından tüm gün boyu 30 kişi ile görüşülebileceği belirtildiği için kontenjanımız 30 olarak belirlenmiştir. Yapılacak birebir görüşmelerde yine ekte paylaşılan konu başlıkları dikkate alınacaktır.

Birebir görüşmelerle ilgilenen hocalarımızın aşağıdaki Doodle anketini kullanarak kendilerine uygun 30 dakikalık görüşme zamanını 14 Nisan 2014, Pazartesi gününe kadar seçmeleri beklenmektedir. Görüşmeler paralel yapılacağı için her bir uzman için ayrı bir Doodle takvimi oluşturulmuştur. İki uzmandan birini seçmeniz yeterlidir.

Expert 1 görüşmeleri için: http://doodle.com/zmt5nuw7dfe56k5w Expert 2 görüşmeleri için: http://doodle.com/t72262ifbscsd7cz