ÖzÜ TTO Dokuz Eylül Üniversitesine Marie Curie Aksiyonları Eğitimi Verdi

Özyeğin Üniversitesi TTO, 8-9 Aralık 2016 tarihlerinde 9 Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (DETTO) işbirliği ile İzmir’de Marie Curie Aksiyonları (MSCA) ile ilgili bir eğitim verdi. Dokuz Eylül Üniversitesinin Tınaztepe Kampüsünde gerçekleştirilen eğitim akademisyenlerin yoğun ilgisini topladı. Özellikle MSCA Bireysel Burslar programına başvuruda bulunmayı planlayan araştırmacıların katıldığı eğitim, ÖzÜ TTO’nun Modül 2 ekibi uzmanları tarafından verildi. Eğitimin ilk gününde HORIZON2020 programı hakkında genel bilgiler, temel bileşenler ve alt programlar, Marie Curie Aksiyonları ve MSCA Bireysel Burslar konularında detaylı bilgi paylaşılırken, ikinci gün DETTO ekibi ile hibe programları özelinde görüşmeler gerçekleştirilmiştir.