TÜBİTAK 2244 – SANAYİ DOKTORA PROGRAMI İKİNCİ ÇAĞRISINDA ÖzÜ’YE %100 DESTEK

Ülkemizin öncelikli alanlarında sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite sanayi işbirliği ile yetiştirilmesine yönelik başlatılan "2244 Sanayi Doktora Programı" ikinci çağrı sonuçları 3 Haziran 2020 tarihinde açıklandı.

Özyeğin Üniversitesi’nin 2244 Sanayi Doktora Programı’na başvurduğu 7 projenin tamamı kabul edilerek, yüzde yüz destek almaya hak kazandı.

Projeler kapsamında Fibabanka, Standard Profil, TÜMOSAN, Vakıfbank, Arçelik, Vestel Beyaz Eşya, Vestel Elektronik firmaları ile birlikte 31 doktora öğrencisine burs imkanı sağlanacak.

TÜBİTAK 2244 - Sanayi Doktora Programı 2019 Yılı Çağrısında Desteklenmeye Hak Kazanan Üniversite/Araştırma Altyapısı ve Sanayi Kuruluşları Listesi için tıklayınız.Projesi kabul edilen tüm akademisyenlerimizi tebrik ederiz.