TÜBİTAK-TBAE Katılımcı Araştırmacı 2021 Yılı 2. Çağrısı

TÜBİTAK- Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü (TBAE) Katılımcı Araştırmacı 2021 yılı 2. Çağrısı açılmıştır. Yurt içinde ya da yurt dışında doktorasını tamamlamış veya yurt içinde bir doktora programına kayıtlı yerli veya yabancı genç araştırmacıların araştırma faaliyetlerine katılımı desteklenecektir.

Araştırma Alanları

• Evren Bilimi
  • Kuantum Bilimi
  • Hesaplamalı Bilim
  • Uygulamalı Matematik
  • Matematiksel Fizik ve Parçacık Fiziği

Destek Miktarı

Katılımcı Araştırmacı herhangi bir yerde ücret karşılığı çalışmıyor ise destek miktarı; doktorasını tamamlamış olanlar için aylık 6000 TL,  doktora öğrencileri için aylık 4500 TL;  Katılımcı Araştırmacı herhangi bir yerde ücretli çalışıyor ise destek miktarı; doktorasını tamamlamış olanlar için aylık 1600 TL,  doktora öğrencileri için aylık 1000 TL olarak belirlenmiştir.  Ayrıca Katılımcı Araştırmacılar TBAE’nin Yemek ve Ulaşım hizmetlerinden yararlanabilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 30 Eylül 2021

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.