Türk Patent ve Marka Kurumu ile Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi arasında “Bilgi ve Doküman Birimi” kurulması için bir protokol imzalandı.

Özyeğin Üniversitesi, söz konusu protokol ile Türk Patent nezdinde akredite bir doküman birimi kazandı. “Özyeğin Üniversitesi Bilgi ve Doküman Birimi”, fikri ve sınai mülkiyet haklarına ilişkin her türlü teknik ve hukuki faaliyetin yürütülmesi sürecinde TTO ile Kurum arasında daha kolay iletişim kurulmasını ve resmi evrakların güvenli bir şekilde paylaşımını sağlamayı hedeflemektedir. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından, Türkiye genelinde 45 ilde çeşitli Sanayi ve Ticaret Odaları, kalkınma ajansları, teknokentler ve üniversitelerde 100’ü aşkın sayıda “Bilgi ve Doküman Birimi” kurulmuş ve bu sayının zaman içerisinde arttırılması hedeflenmiştir.