Güney Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü Staj Başvuruları

KIST School Staj Programı, KIST yüksek lisans veya doktora programlarına başvurmayı planlayan öğrenciler için tasarlanmış (Pre-Degree Program), öğrencileri Kore’de İngilizce yeterlilik, Korece ve Ar-Ge faaliyetleri açısından yüksek lisans veya doktora programlarına hazırlamayı amaçlayan bir programdır.

Başvuru Kriterleri
Lisans/yüksek lisans mezunu veya Şubat 2021 tarihine kadar mezun olabilecek, 2021 Bahar döneminde Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’ne yüksek lisans/doktora başvurusu yapmayı planlayan herkes programa başvurabilir. Staj programı sonunda öğrencilerin yüksek lisans veya doktora programına başvurmaları zorunlu olarak beklenmektedir.

Staj Programını Kapsayan Alanlar:
• Biyomedikal Bilim ve Teknoloji
• Enerji & Çevre Teknolojileri
• Nanoteknoloji ve Bilgi Teknolojisi

Staj Dönemi: Temmuz-Aralık 2020

Burs Miktarı
Lisans öğrencileri için 900 USD/ ay ve Yüksek Lisans öğrencileri için 1.000 USD aylık öğrenciler

Son Başvuru Tarihi: 27/03/2020

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.