Ağlara Üyelik Desteği

TÜBİTAK Ağlara Üyelik Desteği, Türkiye’de faaliyet gösteren kuruluşların bilim ve teknoloji alanında Avrupa çapında etkin olan ağ yapılarına üye olabilmeleri için destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Kimler Başvurabilir:

• Üniversiteler
  • Kar amacı gütmeyen kuruluşlar
  • Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ)

Her bir kuruluştan aynı ağ için tek bir destek başvurusu yapılmalıdır. Aksi durumda, aynı kuruluştan aynı ağ için yapılan birden çok destek başvurusundan yalnızca biri (ilk başvuru) değerlendirmeye alınacaktır. Bu nedenle, başvuru sahiplerinin kuruluşunu bilgilendirerek başvuruyu tamamlaması önem arz etmektedir.

Destek Tutarı ve Kapsamı: Üniversitelere 15.000€ üst limitini aşmamak kaydıyla yıllık üyelik bedelinin tamamı ödenir.

Destek sürekli başvuruya açıktır.

Detaylı bilgi ve desteklenen ağ listesine ulaşmak için tıklayınız.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.