COST Aksiyonlarına Katılım- Öneri Süresi Tarihinin Uzatılması

COST (European Cooperation in Science and Technology), bilim ve teknolojide Avrupa iş birliği için oluşturulmuş olan ve ulusal kaynaklarla desteklenmiş araştırma projelerinin Avrupa düzeyinde koordinasyonunu sağlayan hükümetler arası bir kuruluştur ve ülkemizdeki bilimsel koordinatörlüğü TÜBİTAK tarafından yürütülmektedir. 

COST araştırma desteği vermemekte sadece uluslararası ağ desteği vermektedir. Aksiyonların amacı alanda uluslararası bir ağ oluşturulmasını sağlamaktadır. Aksiyonlar kapsamında toplantı, çalıştay, konferans, eğitim okulları ve kısa süreli bilimsel ziyaretler desteklenmektedir.

COST Faaliyet Alanları:

Biyomedikal ve Moleküler Biyobilimler
Gıda ve Tarım
Ormanlar Ürünleri ve Hizmetleri
Malzemeler Fizik ve Nanobilimler
Kimya ve Moleküler Bilimler ve Teknolojiler
Yer Sistem Bilimi ve Çevre Yönetimi
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Ulaştırma ve Şehir Gelişimi
Bireyler, Toplum, Kültür ve Sağlık
Alanlararası Çalışmalar

Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği (European Cooperation in Science and Technology-COST) Kuruluşu tarafından COST Aksiyonu öneri süresi 13 Kasım 2020 tarihine uzatılmıştır. 

Öneri Sunma

COST Açık Çağrısı, e-COST platformu aracılığıyla tek aşamalı bir gönderim süreci ile olabildiğince basit olacak şekilde tasarlanmıştır. COST Eylemleri, disiplinler arası, yeni ve gelişmekte olan alanlar dahil tüm bilim ve teknoloji alanlarının yanı sıra tüm kariyer aşamalarından teklif verenlere açıktır.  Başvuru aşamasında en az 7 farklı COST ülkesinden partner tarafından oluşan konsorsiyumlar öneri sunabilirler.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Aksiyonlar ve katılım koşulları hakkında detaylı bilgi almak için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.