Mentorluk Çalışmaları Kapsamında TEYDEB ve KOBİ Aracı Eğitimleri Tamamlandı

Kardeş TTO’lara mentorluk çalışması kapsamında 23 Ağustos tarihinde Düzce ve Kocaeli Üniversitesi 'nde, 25 Ağustos tarihinde Atatürk Üniversitesi'nde “TEYDEB ve UFUK 2020 Kobi Aracı Eğitim” leri düzenlenmiştir. Eğitimler kapsamında TEYDEB 1501,1505,1507,1509,1511 programları hakkında detaylı bilgi aktarımı yapılmış ve Kobi Aracı (SME Instrument) programı başvuru ve değerlendirme süreçleri hakkında katılımcılar bilgilendirilmiştir. Hem firmaların hem de akademisyenlerin katılım gösterdiği eğitimler sırasında deneyim paylaşımı yapılmış, soru cevap bölümü ile katılımcıların merak ettiği hususlarda aydınlatıcı bilgiler aktarılmıştır. Düzenlenen bu üç eğitim ile yaklaşık 100 kişiye ulaşılmış ve programlar hakkında en çok merak edilen konulara vurgu yapılmıştır. Eğitim sonunda yapılan anket sonuçlarına göre katılımcıların büyük çoğunluğu gerçekleşen eğitimleri faydalı bulmuş ve oldukça olumlu geribildirimler aktarmışlardır.

teydeb.png