ÖzÜ & TÜBİTAK Ufuk Avrupa Küme 2: Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Bilgi Etkinliği

TTO olarak, Ufuk Avrupa "Küme 2: Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar" kümesine yönelik düzenlenecek olan Bilgi Etkinliği’ne Ufuk Avrupa Programlarıyla ilgilenen ve bilgi almak isteyen tüm araştırmacılarımızı davet ediyoruz.

Etkinlik kapsamında, özellikle Küresel Sorunlar ve Endüstriyel Rekabet Alanı'nı oluşturan (Pillar II) 6 kümenin çağrılarına yönelik konsorsiyumlara dahil olarak proje başvuru hazırlığında veya proje fikri geliştirme sürecinde olan veya daha önce hiç Ufuk Avrupa deneyimi olmamış tüm araştırmacılarımız, deneyimli konuşmacılarımızı dinleyebilir ve sorularını yöneltebilirler.

Tarih: 12 Ekim 2023, 10.00-11.30
Etkinlik Yeri: Çevrimiçi (Zoom Meeting ID: 726 776 6172)
Program Akışı:
10.00-10.05 Açılış Konuşması – TTO
10.05-10.30 Dr. İlknur Yılmaz
10.30-10.55 Dr. Öğr. Üyesi Susan B. Rottmann
10.55-11.20 Doç. Dr. H. Akın Ünver
11.20-11.30 Soru - Cevap

Moderatör: Dr. Nevra Bulut, Hibe Projeleri Uzmanı

Dr. İlknur Yılmaz
Ulusal İrtibat Noktası, Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar
Ulusal İrtibat Noktası, Sivil Güvenlik
TÜBİTAK - Ufuk Avrupa Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi

Dr. Öğr. Üyesi Susan Beth Rottmann
Sosyal Bilimler Fakültesi
* OppAttune (partner)
* GAPs (partner)

Doç. Dr. Hamid Akın Ünver
Sosyal Bilimler Fakültesi
* DE-CONSPIRATOR (koordinatör)

Katılım durumunuzu linkteki form üzerinden Evet/Hayır olarak işaretleyebilirsiniz.