2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR)

TÜBİTAK BİDEB tarafından yürütülen 2247- C Stajyer Araştırmacı Burs Programının (STAR programı) 2024 Yılı 1. çağrısı proje yürütücüleri için başvuruya açıldı.

STAR program başvurularının ilk aşamasında, TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerde görev alan proje yürütücüleri sistemde yer alan projelerine Genç STAR, STAR Lisans ve STAR Öğretmen olmak üzere üç farklı kategori için bursiyer talebi yapabilecektir.

İkinci aşamada lisans öğrencileri TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen projeler ile TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde veya YÖK Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) tarafından desteklenen araştırma projelerinde görev alarak burs desteği kazanabilirler.

Başvuru Başlangıç Tarihi

Başvuru Bitiş   Tarihi

Proje Yürütücüsü Talep Başvurusu

27 Mart 2024

15 Nisan 2024

Öğrenci (STAR Lisans) Başvurusu

22 Nisan 2024

6 Mayıs 2024

Proje Yürütücüsü Değerlendirmeleri

3 Mayıs 2024

20 Mayıs 2024

STAR proje portalı için tıklayınız.

Bursiyer talebi oluşturmak için tıklayınız.