BİDEB 2223- Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından 2223 - Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı altında yürütülen “2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği Programı”, “2223-C Çok Katılımlı Uluslararası Etkinlik Düzenleme Desteği Programı” ve “2223-D İkili İşbirliği Anlaşmaları Çerçevesinde Etkinlik Düzenleme Desteği Programı” 2021 yılı 4. dönem başvuruları başladı.

2223-B - Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği

Program kapsamında; farklı kurumlarda görev yapan bilim insanlarıyla tanışmak, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak ve multidisipliner ile interdisipliner çalışmalar için zemin hazırlamak amacıyla  yurt içinde yüzyüze veya çevrimiçi olarak düzenlenecek  bilimsel etkinliklere (kongre, konferans, kolokyum, sempozyum, çalıştay) destek verilmektedir.

Destek Miktarı: 30.000 TL

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

2223-C - Çok Katılımlı Uluslararası Etkinlik Düzenleme Desteği

Program kapsamında; farklı kurumlarda görev yapan bilim insanlarıyla tanışmak, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak ve multidisipliner ile interdisipliner çalışmalar için zemin hazırlamak amacıyla Türkiye’de yapılacak  yüzyüze veya çevrimiçi kurum içi etkinlikler, kişisel etkinlikler, eğitim etkinlikleri ve çalıştay türü etkinlikler haricindeki uluslararası ve uluslararası katılımlı ulusal etkinliklere (kongre, konferans, kolokyum, sempozyum, çalıştay gibi toplantılara destek verilmektedir.

Destek Miktarı: 200.000 TL

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

2223-D - İkili İşbirliği Anlaşmaları Çerçevesinde Etkinlik Düzenleme Desteği

Bilim, teknoloji ve yenilik alanlarında işbirliğinin geliştirilmesi, ortak araştırma projeleri ve Türkiye'nin çeşitli ülkelerle imzaladığı ikili işbirliği anlaşmaları çerçevesinde sürdürülebilir ortaklıklar kurulması amacıyla ulusal alanda organize edilen çalıştaylar, seminerler, paneller, kolokyum türleri (online yapılacakforumlar dahil) desteklenecektir.

Destek Miktarı: 50.000 TL

İşbirliği Yapılan Ülkeler: Malta, Fransa, İtalya, Birleşik Krallık, Almanya, Çekya, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Macaristan

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

Programlar için Son Başvuru Tarihi: 27.10.2021 

Başvuru için tıklayınız.