LeanLab 2. Dönem Kapanış Etkinliği Gerçekleşti

İSTKA desteğiyle Özyeğin Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen "LeanLab: Akademiden Girişime Yenilikçi Dönüşüm Programı" 2. Dönem Kapanış Etkinliği, Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Dr. İsmail Arı'nın açılış konuşmasını yaptığı etkinlik, RS Research kurucu ortağı Prof. Dr. Rana Sanyal'ın paylaşımları ile devam etti. LeanLab mezunlarının iş fikri sunumlarının ardından ise "Akademik Girişimlere Yatırım Fırsatları" adlı panel gerçekleşti. Oturum'a; Şirket Ortağım Ağ Başkanı Mehmet Buldurgan, ACT Ventures Partneri Gürcan Ozan ve İnventram Kurumsal Satış ve İş Ortakları Yöneticisi Alp Eren Göktürk katılım gösterdiler.

"LeanLab: Akademiden Girişime Yenilikçi Dönüşüm Programı" akademisyen, doktora mezunu ve doktora öğrencilerini hedefleyen, yalın girişimcilik metodolojisine dayalı eğitim ve mentorluk olanağı sunan ücretsiz bir girişimcilik programıdır. Program hakkında daha fazla bilgiye http://www.leanlab-project.com/ adresinden ulaşılabilir.