ÖzÜ-X Girişimcilik Buluşması

Girişimcilik alanında farklı yetkinliklerde katılımcıları bir araya getiren ÖzÜ-X Girişimcilik Buluşması 8 Haziran tarihinde Özyeğin Üniversitesi'nde düzenlendi. ÖzÜ olarak girişimcilik ekosistemine katkı sağlayabileceğimiz en önemli ihtiyaçları belirlemek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; akademisyenleri ve öğrencileri ekosisteme dahil etme, yatırımcılara erişim ve doğru mentorları doğru girişimlerle eşleştirme konularına yer verildi.

Bu kapsamda girişimcilik ekosisteminin önderlerini kapsayan, doğru alanlara odaklanmada yönlendirici yetkinlikte, sosyal duyarlılığa sahip ve bu konuda efor harcamaya hazır bir dayanışma kurulu oluşturularak ÖzÜ ile entegre yapılabilecek gelecekteki çalışmaların değerlendirmesi yapıldı.