SEMİNER: Kurumsal İnovasyon- Sistematik İnovasyon ile Ölçülebilir İş Sonuçları Nasıl Geliştirilir?

Değerli Araştırmacılar,

Sizleri 10 Ekim 2017 tarihinde Üniversitemizde Dr.Nir Ben Lavi’nin sunumu ile gerçekleşecek “Kurumsal İnovasyon Seminer”ine davet ediyoruz.

Dr. Nir Ben Lavi, çok uluslu şirketlerin, endüstri liderlerinin, Fortune 500 şirketlerinin, start-up’ların ve devlet kuruluşlarına performans sunan bir girişimci ve inovasyon evangelistidir. Dr. Nir Ben Lavi, aynı zamanda Innovation for the Adizes Institute direktörüdür.  Kendisi ayrıca Boğaziçi Üniversitesi ve Management Centre Türkiye ortaklığında “Sistematik İnovasyon Yönetimi” üzerine olan bir programın yürütücülüğü yapmaktadır.

Dr. Nir Ben Lavi’nin paneline katılmak isteyen araştırmacılarımızın ve girişimcilerimizin TTO ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Seminer dili İngilizce olacaktır.

Tarih: 10 Ekim 2017

Saat: 11:45-13:00