SESAR Genç Bilim İnsanı 2023 Ödülü

Tek Avrupa Hava Sahası Hava Trafik Yönetimi Araştırmaları Ortaklığı (SESAR 3 JU), hava trafik yönetimi ve havacılık alanında çalışmaları ile mükemmeliyet gösteren genç bilim insanlarını ödüllendirmekte ve kariyerlerine yeni başlayan araştırmacılara daha fazla mesleki gelişim fırsatı sunmaktadır.

SESAR Genç Bilim İnsanı Ödülü ile genç yeteneklerin hava trafik yönetiminin ve havacılığın karşılaştığı zorluklara yeni fikirler ve çözümler üretme potansiyelini sergilemelerine imkan tanınmaktadır.

Her kategori için kısa listeye kalan en fazla üç aday, 27-30 Kasım 2023 tarihlerinde Sevilla'da düzenlenecek olan SESAR İnovasyon Günleri 2023'e katılm için davet edilecek ve burada her kategorinin kazananı özel bir törenle kamuya duyurulacaktır.

Bütçe:

• Doktora öğrencileri için 5000 Avro
  • Lisans veya yüksek lisans öğrencileri için 1500 Avro

Son Başvuru Tarihi: 8 Eylül 2023

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Başvuru linki için tıklayınız.