Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK ARDEB 1001 ve 3501 Proje Önerisi Yazma ve Değerlendirme Uygulamalı Eğitimi Düzenlendi

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Yrd. Doç. Dr. Çimen Günay Erkol yürütücülüğünde 24-25 Mayıs 2016 tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi’nde, “Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK ARDEB 1001 ve 3501 Proje Önerisi Yazma ve Değerlendirme Uygulamalı Eğitimi” düzenlenmiştir. Katılımcılar, TÜBİTAK ARDEB 1001, 3001 ve 3501 destekleri başta olmak üzere TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Destekleri hakkında bilgilerini tazeledikten sonra Özyeğin Üniversitesi öğretim üyelerinin deneyimlerini dinleme fırsatı buldular. İşletme Fakültesi’nden Prof. Dr. Ümit Özlale ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Soytaş ile Sosyal Bilimler Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Çimen Günay Erkol proje önerisi hazırlama ve yazma deneyimlerinin yanı sıra panelist deneyimlerini de katılımcılar ile paylaştı. Etkinlik kapsamında, katılımcılar başvuru formları üzerinde uygulamalı pratik yapma olanağı da bulmuştur.