STAR Programı Tanışma Etkinliği

Lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla başlatılan TÜBİTAK STAR Programı kapsamında; 7’si Mühendislik Fakültesi, 1’i Sosyal Bilimler Fakültesi’nden olmak üzere toplam 8 akademisyenimiz, projeleri için bursiyer desteğinden faydalanacaktır. Yürütülmekte olan 12 projeye üniversitemiz bünyesinde eğitim gören 7 öğrencimiz ve ÖzÜ dışından 5 öğrenci bursiyer olarak seçilmiştir. İlgili akademisyenlerimiz, Mühendislik ve Sosyal Bilimler Fakülte Dekanlarımız ve STAR Programı’na kabul edilen bursiyer öğrencilerin katılımı ile 4 Şubat 2021 günü bir tanışma toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda akademisyenlerimiz projelerinden bahsetmiş, projelerde yer alacak öğrenciler ise kendilerini tanıtarak, bu projelerin kariyer hedeflerine nasıl katkılar sunmasını beklediklerini anlatmıştır. STAR programına kabul edilen tüm öğrencileri tebrik ederiz.