TUSAŞ Ar-Ge İşbirliği Çağrıları

TUSAŞ Teknoloji Yol Haritası/ Kazanım Planında yer alan çalışma konuları ve şirketin stratejik önceliklerine göre, özgün ürünlerin üretimi ve bu kapsamda yürütülen ürün geliştirme projelerin desteklenmesi amacıyla, ihtiyaç duyulan konulara yönelik olarak belirli dönemlerde Ar-Ge İşbirliği Çağrısı yayımlanmaktadır.

Bu kapsamda, aşağıda belirtilen Ar-Ge işbirliği çağrısına yönelik hazırlanacak proje önerilerinin, uygun destek modelleriyle başlatılması planlanmaktadır.

 

Çağrı Kodu

Çağrı Başlığı

2022-ÜSİ-T0710-01

Yüksek İrtifada Görev Yapan Hava Araçlarında Kullanılabilecek Yeni Nesil Yangın Söndürücü Ajanların Araştırılması ve Geliştirilmesi

 

İlgili işbirliği çağrısına yönelik problem tanımı, izlenmesi beklenen yöntem, başvuru koşulları, başvuru yöntemi ve değerlendirme süreci  bağlantıdaki çağrı metinlerinde yer almaktadır.

 

Söz konusu Ar-Ge işbirliği çağrısının son başvuru tarihi 10 Haziran 2022 olup proje önerisi oluşturmak isteyen öğretim üyelerimizin linkteki niyet mektubunu eksiksiz doldurarak çağrı son başvuru tarihine kadar usi@ozyegin.edu.tr  adresine göndermeleri beklenmektedir.