Uluslararası İşbirliği Projeleri için ‘’Demokratik ve İçermeci Okul Kültürü İşlemde’’ Programı Çağrısı

Avrupa Konseyi tarafından “Demokratik ve İçermeci Okul Kültürü İşlemde” (DISCO-Democratic and Inclusive School Culture in Operation) başlıklı bir hibe programı açılmıştır. Programın amacı; demokratik vatandaşlık ve insan hakları eğitimini teşvik ederek, demokratik kültürün gelişmesine ve daha demokratik ve içermeci toplumların oluşmasına katkı sağlamaktır.

Bu program döngüsü iki Tematik Öncelik içerir:

Tematik Öncelik 1: Eğitim kurumlarında Demokratik Kültür Yeterlilikleri

Tematik Öncelik 2: Özellikle göçmenler, mülteciler ve azınlıklar için fırsatlar yaratmaya odaklanarak eğitim kurumlarında demokratik ve kapsayıcı kültürün teşvik edilmesi

Kimler başvurabilir?

Demokratik vatandaşlık ve insan hakları eğitimi için eğitim alanında faaliyet gösteren herhangi bir kamu veya özel kar amacı gütmeyen kuruluş uygulama ortakları

Proje Bütçesi: Her uygulama ortağı için bütçe en az 20.000 Avro olacak ve 85.000 Avro'yu geçmeyecektir.

Son Başvuru Tarihi: 15 Aralık 2019

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.