UNDP TÜRKİYE SOSYAL İNOVASYON DESTEK PROGRAMI

UNDP Sosyal İnovasyon Destek Programı, UNDP Türkiye Hızlandırma Laboratuvarı'nın (Accelerator Lab) kentteki sosyal sorunlara daha etkin, sürdürülebilir, kapsayıcı ve adil çözümler geliştirmek amacıyla başlattığı bir destek programıdır. Program, kadınların inovasyon potansiyelini ve gücünü açığa çıkarmaya, harekete geçirmeye ve desteklemeye odaklanmıştır.

Programın Kapsamı:
1. Sosyal Inovasyon Çerçevesine Uygunluk: Bir iyileştirmenin ya da yeniliğin yaratılması için tasarlanan; ürünler, hizmetler, modeller, teknolojiler, örgütlenme biçimleri, süreçler, toplumsal ilişki ve etkileşimler, idari araçlar ya da politika araçları bu kapsamda değerlendirilebilir.
2. Uygun Temalar ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile Hizalanma: “Barınma, Sağlık, Çevre, Eğitim, Hareketlilik ve Gündelik Hayat” temalarında başvuru yapılabilir.

Kimler Başvurabilir?
Programa, tüzel kişiliğe sahip kurum ve kuruluşlar (üniversiteler, kamu sektörü, özel sektör, sivil toplum sektörü, sosyal girişimler), bireyler, tüzel kişiliğe sahip olmayan grup ve ekipler, ağlar, platformlar ya da ortaklıklar başvurabilirler.

Bireysel başvuru durumunda başvuran kişinin, diğer durumlarda hem ekip liderinin hem de ekibin çoğunluğunun (yarısından fazlasının) kadın olması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi: 25 Ocak 2021 Pazartesi, 23:59.

Sağlanacak Destek: Program çerçevesinde sonraki aşamalara geçmeye hak kazananlar için farklı destek tipleri tasarlanmıştır. Detaylar program rehberinde verilmektedir.

5 Ocak 2021 Salı & 15 Ocak 2021 Cuma günlerinde gerçekleşecek olan bilgilendirme webinarları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Program rehberi için tıklayınız.

Başvuru yapmak için tıklayınız.