Mentorluk Yapmak İster Misiniz? Odaklı İnoSuit- İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı

TİM- Türkiye İhracatçılar Meclisi, “İnoSuit- İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı” kapsamında; inovasyon yönetimi alanında araştırma, eğitim ya da uygulama faaliyetleri gösteren mentor adaylarının başvurularını beklemektedir.

İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde

• İnovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması
  • İnovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi
  • Her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesidir.

Programda Mentorluk Desteği Sağlayacak Mentorların Yükümlülükleri

• “İnovasyon yönetimi” konusunda araştırma, eğitim ya da uygulama faaliyetleri gösteren, “üniversite-sanayi işbirlikleri” konusunda belli bir tecrübeye, yetkinliğe ve motivasyona sahip mentor adaylarının mentor başvuru formunu doldurulması gerekmektedir.
  • Programda görev alacak mentorların seçiminde öncelikli seçim kriteri “inovasyon yönetimi konusundaki uzmanlık ve uygulama deneyimi” seviyesidir.
  • Aylık olarak gerçekleştirilecek faaliyetler ve elde edilen çıktılar konusundaki gelişimleri, gözlem ve önerilerini TİM– İnoSuit portalına raporlamaları beklenmektedir.

Mentorluk Ödemeleri

Mentorlara üniversite-sanayi işbirliği projeleri kapsamında 11 ay boyunca aylık 4.500 TL brüt ödeme yapılacaktır.

Başvurular için tıklayınız.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız.